divendres, 20 de desembre del 2013

És important pronunciar correctament

Hola a tothom,

Avui era l’últim dia abans de les vacances de Nadal i a la classe de COED hem estat parlant de la importància que té pronunciar correctament. Com diu la Rosa, nosaltres no serem dentistes, serem mestres, per això és fonamental que pronunciem totes les paraules de la llengua bé ja que molts infants estaran aprenent de la nostra pronunciació.

Quan les persones que encara no havien recitat el seu poema han acabat, la Rosa ha demanat que tota la gent que penses que no sap pronunciar la “LL” en català, es posi a un costat i els que si que saben a l’altre. Així doncs, teníem que dir tres paraules, una amb la “ll” al principi, una al mig i l’altre al final i un altre persona ens avaluava.

El resultat final ha sigut molt diferent al inicial. Al principi més o menys havia la mitat de la classe al si i l’altra al no, però finalment la majoria de la classe a acabat al grup “mes o menys”, un poquets al “si” i uns altres al “no”.

Considero que ha sigut un exercici important de reflexió i pressa de consciència de la importància que té el fet de pronunciar bé una paraula i del treball que ens espera en tres anys i mig més. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada