dijous, 10 d’octubre del 2013

Webs 2.0 i Twitter

Hola a tots,
Fins aquest any no m’he adonat que coneixia moltes pàgines web diferents, però realment no sabia el que eren les web 2.0. Per començar el que més destaca d’aquestes webs és que no només pots ser un lector, sinó que tens dret a participar, a pujar continguts i a interactuar amb els altres.  Avui en dia trobem moltíssimes webs que pertanyen al grup de les 2.0 com ara Pinterest, PicMonkey, Twitter,  wikis..
Aquí us deixo un vídeo didàctic de les web 2.0 per tal que entengueu millor el seu funcionament i objectiu:


A més a més, m’agradaria parlar-vos també d’una de les web 2.0 més famoses i utilitzades en el moment actual al nostre país:  Twitter.  Twitter és una xarxa social diferent al Facebook ja que consisteix en tenir seguidors i seguir a la gent. Per exemple, al Facebook seria impossible ser amic de la Beyoncé, però en canvi al twitter podem seguir-la i assabentar-nos de les seves últimes noticies. A més a més també permet fer Hashtag , aquelles paraules que s’escriuren davant del símbol # que et condueixen  a totes les publicacions o tweets que algú ha posat amb el mateix Hashtag. Per exemple si busquem #gos, ens sortirà el llistat de persones que han fet aquest mateix hashtag.  Per tal de nombrar o etiquetar a alguna persona al Twitter hauràs de col·locar l seu nom i davant : @.
Així doncs, crec que Twitter pot ser un bon recurs en l’educació ja que permet interactuar i la interacció sempre és bona per educar. Per exemple, un professor podria penjar alguna pregunta al twitter i els seus alumnes comentar-ho.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada