dijous, 3 d’octubre del 2013

Curació de continguts

Hola a tots,

L’altre dia a la classe de Gtic vam estar parlant de la curació de continguts.

Sabeu què és?

La curació de continguts és una técnica informàtica que s’utilitza per organitzar, analitzar i seleccionar la informació que tu vols sobre un tema que tu as escollit. Aquesta técnica també ens serveix per cercar, agrupar i compartir informació que escollim d’internet per tal d’eliminar tota aquella informació innecessària.

Scoop.it és una de les eines que hem treballat a la classe. Un cop t’has registrat consisteix en crear els nostres tòpics. Això ho aconseguim cercant paraules clau que ens portaran a molts llocs web on podrem decidir el que ens sembla més interessant per crear el nostre tòpic.




També hem treballat el Bookmarklet, un marcador que en lloc d’apuntar l’adreça URL, et permet posar-la directament a la barra de marcadors, la qual anirà acompanyada del logotip de la web per tal de poder accedir amb facilitat.

També trobem el famós Codi Embed el qual es trba en tots els vídeos i arxius que ens permet crear un widget de la informació que tenim o volem publicar al nostre espai virtual 

Gràcies a aquesta sessió he après a publicar vídeos al meu blog gràcies al codi embed i també he pogut treballar amb el Scoop.it, el qual veureu a la barra lateral dreta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada