dimarts, 19 de novembre del 2013

DIARI SEMIMARI

18 i 19 de novembre de 2013
Durant aquests dos dies vam estar parlant de les experiències que havíem tingut a les escoles, d’activitats que havíem realitzat i de les anècdotes que ens havien passat.
Algunes de les companyes ho van passar millor que d’altres, però el resultat general va ser molt bo. La majoria ens havíem trobat a gust amb l’escola, els professors i sobre tot els infants. Quasi bé totes les crítiques eren bones.
Aquesta setmana ens va donar a parlar molts temes, com per exemple l’actitud dels mestres amb els nens, la metodologia de l’aula…
Com ja he dit abans, jo vaig assistir a l’escola Folch i Torres, però cada companya de seminari li a tocat una escola diferent.
Algunes escoles de les que hem parlat són: La llar d’infants “El mar”, L’escola bressol “La Muntanyeta”, l’escola Baloo, l’escola Pegaso...
Quan el debat de la setmana de reflexió i pràctica va acabar, vam aprofitar per parlar de la revista que ens tocava a la Carlota i a mi, “Cuadernos de Pedagogia”.  El nostre article va tornar a obrir un nou debat de les noves tecnologies a les escoles, i de l’ús que en fan els mestres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada