dijous, 7 de novembre del 2013

Blog educatiu

Hola a tothom, 
Fa uns dies, a la classe de Gtic vam estar observant, analitzant i descobrint nous blogs educatius. Hi ha una quantitat molt elevada de blogs relacionats amb l'educació. Alguns ho fan amb la finalitat de mostrar l'escola o les activitats que es fan a l'aula mentre que altres exposen les seves idees educatives. 
M'agradaria parlar-vos d'un blog que vaig investigar a fons i em va agradar molt la seva estructura i finalitat; http://infantilpauromeva.blogspot.com.es/
InfanTIC és un bloc d'Educació destinat a oferir una mostra de les activitats que realitza l'alumnat d'infantil. En aquest blog podem trobar fotografies, vídeos, àudios o enllaços que estan molt relacionats amb els temes tractats a l'aula.  El blog pertany a l'escola Pau Romeva de Barcelona, per tant, el blog l'escriu alguna professora d'infantil.  Trobo molt interessant el fet de tenir un blog com a docent i el mostrar les diferents publicacions als alumnes i alhora als pares, els quals des de casa poden veure tot el que els seus fills fan a l'escola.  A més a més, no només és útil pels pares, sinó que a l'hora d'organitzar-se és un recurs molt eficient per la professora o professor. Com podem veure al blogroll d' infanTIC la professora té organitzats els cursos (P3, P4, P5) i alhora també s'organitza per "Activitats realitzades" cada any. 


No oblideu que podeu trobar aquest blog i altres a la meva llista de blogs. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada